Nyinflyttade

För dig som är nyinflyttad så har vi satt ihop ett litet dokument för att hjälpa dig med de praktiska frågorna.

I dokumentet finns våra trivselregler, information om nycklar och passerbrickor, information om när du får renovera, vilken typ av spisfläkt du får installera, var du lämnar sopor någonstans och hur du bokar gästlägenheten och mycket mer.

Du bör ha fått detta dokument skickat till dig men du hittar det även här. 

Att tänka på vid inflyttning

Du byter namn på dörr och i trapphus genom att göra en serviceanmälan på Fastighetsskötsel ABs webbsida.  Ange nuvarande namn, önskat namn, adress och lägenhetsnummer. Föreningens lägenhetsnummer hittar du på utsidan av din lägenhetsdörr i övre hörnet. Föreningen tillåter endast namn som är registrerade som lägenhetsinnehavare. Klistra eller tejpa inte upp några tillfälliga namnskyltar.

När du flyttar in bör du snarast välja en elleverantör som du tycker är lämplig. På http://elpriskollen.se kan du läsa mer om olika leverantörers priser, uppsägningstider, avtalstider och miljömärkningar av el. Till den leverantör du väljer ska du ange ditt anläggningsnummer, det finns angivet på en liten skylt på proppskåpet i hallen. Du kan senare under din boendetid välja att byta elleverantör om du inte är nöjd.

Om du flyttar in en fastighet med nyrenoverade hissar (de har träpanel) finns det i tvättstugan i samma hus speciella hisskydd man kan hänga upp i hissarna vid för att skydda hissens träpanel. 

Trivselregler

Läs våra allmänna trivselregler här.