X

Experten slår hål på myterna om sparande

13 augusti 2021 MEDLEMSERBJUDANDE: Missa inte detta tillfälle för att få inspiration och motivation – det är roligt att spara!

Varför är det så svårt att komma igång och börja spara? Sparar verkligen ALLA andra? Hur mycket ska man spara och hur ska man tänka? Låt dig inspireras och motiveras – och passa på att ställa dina frågor till Jennie som vill uppmuntra alla att släppa ångesten och se det roliga i att spara. Du får även möjligheten att lära dig mer om varför HSB Bospar är en bra sparform – oavsett skede i livet.

Föreläsare: Jennie Sandén, Familjeekonom Danske Bank och Lars Göran Andersson, vd HSB Göteborg.

Välkommen att upptäcka det roliga i att spara! Medlemsaktiviteterna är öppna även för dig som inte är medlem i HSB Göteborg. 

24 augusti klockan 18.00-18.45 har vi fokus på långsiktigt sparande genom livet. Anmäl dig här.

Bospara med HSB

Regler för HSBs bosparande
Här hittar du HSBs Bosparregler som gäller från 1 januari 2020

HSBS bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank.
Dina pengar på HSB Bosparkonto och HSB Fasträntekonto skyddas enligt den danska insättningsgarantin som kallas Garantifonden. Den ger skydd för ett belopp motsvarande högst 100 000 euro per insättare. Du har äganderätt till fondandelar i HSB Depå. Fondandelarna hålls därför åtskilda från bankens egna värdepapper och därmed har du rätt att få ut dem vid bankens eventuella konkurs. Skulle det mot förmodan vara så att en kunds värdepapper har blandats med bankens egna, träder det danska investerarskyddet in, där kunden kan få ersättning med upp till 20 000 euro. Utbetalning av ersättning görs av Riksgäldskontoret. För mer information om Garantifonden, besök danskebank.se och garantifonden.dk.

Observera att de pengar du placerar i fonder kan både öka och minska i värde och att det inte är säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Läs mer och bli bosparare


Stäng artikel