Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsmässa 2015

26 november 2015

Under hösten har HSB Dalarna varit med som utställare på två fastighetsmässor, en i Borlänge på Galaxen den 24 september och en i Mora i Mora parken den 4 november.

Mässorna var mycket välbesökta och många passade på att gå på de föreläsningar som erbjöds. Många besökte också HSB Dalarnas monter där representanter från samtliga affärsområden var representerade och kunde svara på medlemmarna och kundernas frågor.

Populär var också HSB-Dalarnas tävling där man skulle gissa hur många ärter som fanns i flaskan och många lämnade in sina gissningar. Nu kan vi berätta att flaskan innehöll 1 791 ärter och i Borlänge var det Christina Gunnarsson som var närmast och vann därmed 1:a pris, en fin HSB-ryggsäck med lite smått och gott i. På andra plats i Borlänge kom Kurt Risberg som vann ett HSB-paraply med inbyggd LED-lampa.

I Mora var det Christiane Djäken som hade gissat närmast och vinner 1:a pris också hon får en HSB-ryggsäck med innehåll. På andra plats i Mora kom Ing-Marie Mellander-Look som vinner ett fint HSB-paraply. Vi säger ett stort GRATTIS till samtliga vinnare! Priserna skickas per post.