Laddstationerna för el-bilar

29 januari 2024 Park & Charge går nu över till VOLTIVA och det får konsekvenser för våra laddstationer på Södra Skogsvägen 11 samt på Södra Koltorpsgatan 36. Medlemmar i Brf Orion laddar med appen VOLTIVA. För publik laddning finns appen NORTHE som ger tillgång till laddarna.
Laddning pågår … laddstationer på Södra Skogsvägen 11.p

Från och med måndagen den 29 januari flyttas våra laddstationer över till VOLTIVA, som har en App för laddning. Den hittar du på Appstore eller i Google-playbutiken. Det du måsta göra för att ladda via appen är att kontakta supporten på VOLTIVA för att få ett avtal att signera. Signerar gör du sedan via Bank-ID. 

Du når supporten via
telefon 020899480 eller via mail till support@voltiva.se.

Enklast är att ringa första gången så du får en kontakt och info om vad du behöver göra. Avtalsprocessen är inget att vara ängslig över. Det är väldigt enkelt och priset för laddningen är redan bestämt, 3:50/kWh. Du godkänner avtalet och bekräftar via Bank-ID. Du som redan har ett laddningskort via Park & Charge kan enkelt flytta över det till Voltiva via supporten.

I slutet av februari kommer våra stationer att få nya dekaler med QR-kod. Det är Voltiva som sköter det nu och vi har ett serviceavtal med dem som vi tecknade helt nyligen. 

PUBLIK LADDNING
För användare som ej är medlemmar i HSB Brf Orion gäller Appen NORTHE. Där kan du hitta våra laddare både på Södra Skogsvägen och Södra Koltorpsgatan. Priset är detsamma 3:50/kWh.

Hemsidor/appar som ChargeFinder, Apple Kartor och Google-Maps kommer uppdateras med relevant info så småningom.

Fortfarande frågor kring detta? Kontakta vicevärden.