Nytt medlemsblad ute nu

18 mars 2021 Medlemsbladet för mars har precis tryckts upp och delas ut fredagen den 19 mars. Den stora nyheten för medlemmarna i Brf Orion är föreningens årsstämma.
Medlemsblad för mars -21

I medlemsbladet för mars kan du läsa om utredningen som pågår när det gäller relining eller stambyte. - - Vi hoppas att stammarna ska hålla så god kvalitet att en relining är möjlig, säger styrelsens ordförande Max-Göran Forsström. Inom en inte allför avlägsen framtid hoppas vi på ett besked från styrelsen om hur det blir och kanske framför allt - NÄR det blir! Det påverkar ju alla medlemmar och inte minst de som vill renovera sina badrum framöver.
    En annan nyhet är att Brf Orions Årsstämma hålls även i år via Poströstning. Dagordningen delas i två delar och genomförs ungefär på samma sätt som under 2020. Det vill säga Del 1. av stämman, som hålls den 31 maj, behandlar förvaltningen och frågan om styrelsens ansvarsfrihet mm. med Del 2. av stämman inriktas mot val av förtroendevalda för det kommande verksamhetsåret. 
    Handlingar och kallelse kommer att delas ut till medlemmarna i sedvanlig tid inför stämman Del 1 i maj.
    Vidare kan du läsa om nya redskap i Gymmet, samt en vädjan att boka av din tid om du fått förhinder och inte kan nyttja den. Trycket på gymmet är högt och det finns inte många lediga tider. Det är förstås väldigt glädjande och det är säkert en ökning som delvis beror på att fler är hemma på grund av pandemin och behöver träna och röra på sig på olika sätt. 
    Välkommen att ladda ner infobladet för mars -21!