Styrelsemöte mars 2018

21 mars 2018

Onsdagen den 18 april kl. 18:30 håller föreningen årsstämma, Vi kommer sedvanligt vara i La Cuvées lokal på Ättestigen 8 (på andra sidan spårvagnsspåret). När stämman är klar bjuds det traditionsenligt på lite dryck och tilltugg och mingel med dina grannar. Så passa på att lära känna oss i styrelsen och dina grannar och kom på årsstämman. I år kommer vi bland annat rösta en andra gång för antagandet av via stadgar för föreningen.

Motioner till årsstämman ska vara inlämnade till styrelsen senast den 31 mars.

Hissarna i den nya delen har haft mindre driftstopp till och från sedan installationen som nu skall vara åtgärdade utan VINGA HISS och skulle du som medlem eventuellt stöta på något ytterligare så kan du som medlem hjälpa till att göra en felanmälan så att vi får igång hissarna så snart som möjligt efter driftstopp.

Det pågår också renoveringar till och från med bland annat nya fina kök och badrum runt om i föreningen. Kom ihåg att innan du påbörjar den renovering att skicka in en ansökan till styrelsen för godkännande då det finns viktiga regler för bland annat värme, vatten och ventilation som behöver följas.

Vänliga hälsningar

Styrelsen