Styrelsemöte oktober

06 oktober 2016

Höstens andra styrelsemöte ägde rum i måndags (det första ägde rum i september men sammanföll med utskick av Arborrarbladet, varför ingen uppdatering gjordes på hemsidan).

Följande punkter togs upp att förmedla vidare till våra medlemmar:

  • Kom ihåg trädgårdsdagen den 15 oktober kl 10-13! Med gemensamma krafter ser vi till att våra gårdar är fina inför hösten! Tre presentkort på Ica lottas ut bland de som deltar när vi fikar vid hus 13. Se dagen som en möjlighet att träffa dina grannar, få lite frisk luft i lungorna och bidra till god grannsämja! 
  • Vi har fortsatta problem med miljöhusen med boende som inte kan sortera rätt - eller vill sortera rätt. Det är viktigt av flera anledningar att vi gör detta; miljömässigt och ekonomiskt är det naturligtvis smartast att sortera på rätt sätt! Om ingen bättring sker, kommer styrelsen att överväga att köpa in övervakningskameror för att komma tillrätta med problemet. 
  • Mikael presenterade resultatet av enkäten om gruppanslutning till Bredbandsbolaget. Av de ca 70 svar som inkommit var 95% positiva till gruppanslutning. Det blir frivilligt att ansluta sig. Styrelsen beslutade att teckna avtal med Bredbandsbolaget med planerad start den 1 januari 2017.

 

Vi önskar er alla en fin höst och att vi ses den 15 oktober såklart!

//Styrelsen