Förskolan Junibacken flyttar till Bäckebolslyckan

21 februari 2024 Sök en plats hos oss på Bäckebolslyckan 6

Flytt av Junibacken!

Personalkooperativ Junibacken flyttar till nya lokaler fr o m HT 2024 (augusti). Vi flyttar från nuvarande lokaler på Gullrisgatan 9 (Lundby) till nya lokaler på Bäckebolslyckan 6 (Hisings Backa, nära Selma Lagerlöfs torg).

Vi är ett personalkooperativ och till skillnad från föräldrakooperativ har vårdnadshavare inga arbetsuppgifter hos oss. Däremot vill vi gärna att vårdnadshavare är en naturlig del i vår verksamhet. Vi har goda referenser av våra nuvarande vårdnadshavare som upplever vår förskola som varm och familjär där vi, möter varje individ, vårdnadshavare och barn med stor respekt och värme.

Vi är en miljövänlig förskola med plats för 20 barn i åldrarna 1-5 år. Vi utgår från barnets intressen vid val av tema som präglar vår planering av lek, intresse, nyfikenhet och lärande. Vi är tre pedagoger som ansvarar för pedagogiken enligt läroplanen, (Lpfö 18). Vår mat är hemlagad av våra egna bästa kockar. Vi serverar både husmanskost och vegetariska rätter som tillför olika smakupplevelser.

Är ni intresserade av att ställa ert/era barn i kö till vår förskola? Maila er intresseanmälan senast den 31 mars till forskolajunibacken@gmail.com eller ring 031 - 510691. Hör gärna av er vid ytterligare frågor.

Med vänlig hälsningar // Maria, Irene och Shahnaz

Referenser av vårdnadshavare:

"Tack för glädje, för värmen, kärleken till våra barn och trygghet"
"Tack för all god mat"
"Tack för att ni har gett alla våra barn en så fin och bra start i livet"
"Ni är GULD värda"
"Tack för alla gånger ni har tröstat och kramat oss"
"Tack för att ni lyssnat och förstått"
"Tack för alla fina dagar och alla roliga lekar"
"Tack för det fina arbete ni gör med barnen"
"Ni är BÄST"