Info från MVB

10 oktober 2022 Vi kommer att lägga ut information från MVB löpande under Fasadprojektet men vi börjar här på nyhetssidan

MVB:s Infobrev V 40

 Nu är snart Hus H i mål, i mitten av oktober räknar vi med att vara klara. Då kommer vi att meddela tider för att återlämna era nycklar.

Även hus I närmar sig slutet, men en del arbete på fasader samt i lägenheter kvarstår.

På hus A är det fullt fokus på att få klart fasaden och inglasningen av balkong samt besiktningar som påverkar lägenheten.

På hus P och R är vi i stort sett i mål med fönsterbytet och koncenterar oss på fasader. I vecka 41 kommer vi påbörja arbetet med räcken och inglasning på balkonger.

På hus B håller vi på med utfackningsväggar samt att vi räknar med att snart vara igång med fönsterbyte.

På hus C pågår rivning av balkonger samt vi kommer att starta sanering/rivning av fasader. Observera viktigt att stänga fönster och ventilation under tiden som detta arbete pågår.

Tänk på att flytta undan möbler och tavlor i närheten av fönstren vid fönsterbytet så att snickarna kommer fram. Även vid besiktningar uppskattar vi om det är undanplockat på fönsterbräda detta för att underlätta och så blir vi klara i er lägenhet så snabbt som möjligt.

Vid arbeten vid entréer till trapphusen, kan dessa tillfälligt spärras av. Detta för att arbetet skall kunna ske på ett säkert sätt både för de som jobbar och för er boende. Denna avspärrning kommer endast att vara kortvarig, med en väntetid på max 10 minuter.

Observera också att det är förbjudet att gå ut på balkongerna, då detta är ett arbetsområde och förenat med stor fara. När husen är färdigbesiktigade och vi erhållit slutbesked från kommunen kommer handtagen till era balkonger att monteras tillbaka. Vi ber er respektera att balkongerna är ett arbetsområde samt att det är förbjudet att använda balkongerna tills föreningen meddelar annat.

Inom samtliga inhägnader räknas det som byggarbetsplats, där är det förbjudet att beträda för utomstående.

I övrigt vill vi informera om att i och med ombyggnationen kommer in- och uttransporter förekomma i området.

Vill ni komma i kontakt med oss så gör ni det lättast via vår projektmail backebol@mvbab.se