Samtyckesblanketten

07 mars 2019 I dagarna har styrelsen skickat ut en blankett som snarast ska undertecknas och lämnas till styrelse-expeditionen.

På extrastämman den 14 juni 2018 röstades en balkonginglasning igenom som ett moment i det kommande fasadprojektet. Fasaderna och balkongerna står inför ett stort underhållsbehov, varför renovering i dagsläget är nödvändig. Under extrastämman presenterade styrelsen en kostnadskalkyl där uppskattade priser för endast renovering av balkongerna respektive renovering + inglasning jämfördes. En kvalificerad majoritet röstade därefter på att samtliga balkonger skulle förlängas och glasas in.

För de som bor på 2-, 3- och 4-våningshusen innebär åtgärden en förlängning av den befintliga balkongen med cirka 25 cm. För de som bor på Cederflychts gata 1-13 (loftgångshusen) innebär åtgärden en förlängning av den befintliga balkongen med cirka 50 cm.

Balkonginglasningen ingår som en del i fasadprojektet som i sin helhet kommer att finansieras genom tidigare och kommande avgiftshöjningar. Se bl.a. tidigare utskick av Bäckebolsinfo.

Observera att samtliga lägenheter på markplan avseende 4-våningshusen* inte kommer att få en inglasad balkong, eftersom dessa lägenheter inte har en balkong i dagsläget.
OBS! Även du som inte känner dig berörd av ärendet har fått en blankett att lämna in.

Bilden som visas nedan är en exempelbild som illustrerar hur balkongerna kan komma att se ut, notera därför att vissa avvikelser kan förekomma. 

*Friedländers gata 10-16
Bäckebolsängen 10-13, 18-21 samt 25-28
Bäckebolslyckan 12-14, 19-21, 25-27 samt 31-33