Information från styrelsen november 2020

04 december 2020

Föreningsstämma genomförd 26 november

Föreningens årsstämma ägde rum den 26 november. Röstning skedde genom poströstning med anledning av pågående pandemi. Ruxana Bardas-Dunare (AV193) och Gustaf Bergquist (AV137) valdes in som ledamöter i styrelsen, och ersätter avgående ledamöter Kristina Andrén och Bo Henriksson. I övrigt är styrelsens sammansättning oförändrad. Stämman beslutade att, i enlighet med inkommen motion,  ge styrelsen i uppdrag att utreda/undersöka förutsättningarna för installation av solel i föreningen. Mer information om ansvarsområden inom styrelsen kommer senare.

Kylan kommer - ta bort kopplingar från utomhuskranarna

Nu är det adventstid och kylan börjar komma på allvar. För att minska risken för skador och därmed undvika onödiga kostnader vill be alla att ta bort sina vattenslangar och samtliga kopplingar från utomhuskranarna innan köldgraderna sätter in på allvar. Detta gäller även s.k. ”självtömmande” kranar. Tack för hjälpen!

Felanmälan värmepanna

Vi vill uppmana alla medlemmar att i första hand anmäla fel på värmepannan direkt till Holmgrens på telefon 031-340 03 00. I vissa fall kan problemet lösas direkt på telefon. Om man felanmäler till HSB hamnar ärendet ändå hos Holmgrens men med viss fördröjning och till en hanteringskostnad som HSB tar ut av föreningen (och därmed av oss alla).