Medlemsinformation

10 september 2023 Hej samtliga i BRF nordgården Sommaren rör sig mot sitt slut och veckorna rör sig snabbt framåt. En ny styrelse blev ju tillsatt i på senaste årsmöte och innan sommaren var fokus på att få den på plats och fortsätta det goda arbetet sedan tidigare. Nedan kommer diverse punkter som vi vill att ni tar del av.

·   Fokus begränsa kostnader för föreningen

-Vi samtliga känner ju av kostnadsökningarna som drabbar hela samhället. Vi har dessutom haft oturen med att två lån har nu löp ut där en helt annan räntekostnad drabbar oss. Vårt främsta fokus är att försöka hålla kostnader nere för att undvika onödiga höjningar på föreningsavgiften.
-Omförhandling Hsb kring städning och gräsklippning, Då vårt avtal löpt ut och det nya avtalet med HSB skulle bli väldigt mycket dyrare har vi valt att ta ett avtal med annan entreprenör för att utföra vår skötsel. Detta kommer framöver bli MatsP.

·       Tvättstugan
-Det har noterats att det till viss del inte sköts i vår tvättstuga. Dåligt städat, tvätt som hänger kvar flera dagar i torkrummet mm. Vi vill uppmana samtliga att sköta om våra gemensamma utrymmen.

·       Soprummet
-Släng skräp korrekt! Det har funnits tillfällen där skräp hittas bakom soptunnor eller att väldigt stora kartonger slängs och tar upp hela utrymmet. Vänligen sköt sophanteringen

·     Under vecka 35 kommer vi få hängrännorna rensade.
- Troligen sker det onsdag-fredag och företaget behöver ha tillgång till balkonger och altaner. Därför behöver vi göra plats samt skydda dem mot smuts som faller ner.

 

·       Höstens städdag
-Vi kommer ha städdag den 24/9 hoppas att många kan komma!!