Nyheter maj 2019

21 maj 2019

Föreningen har nu fått en ny ordförande, det är Åse Olofsson. Vi tackar Christina Svensson för hennes fina insats som ordförande, och är glada att Åse nu ville ställa upp. I övrigt ser styrelsen likadan ut som tidigare.

Har du ett ärende till styrelsen så går det bra att maila till föreningen, eller skriv en lapp och lägg i brevlådan utanför styrelserummet i 30B. Har du förslag till oss så är det bara att höra av dig, man behöver inte vänta till årsmötet. Tänk på att felanmälningar inte görs till styrelsen utan till HSB.

Vi hade ett trevligt årsmöte med fin gemenskap och god smörgåstårta som vanligt. Utöver styrelsen kom fyra medlemmar. Vi hoppas på större uppslutning nästa år.

På städdagen var dock uppslutningen större, vädret var fint och vi fick mycket gjort, innan vi hade en trevlig stund på uteplatsen med god pizza.

Vi har som vanligt gjort iordning två blomlådor som står på gatan mellan husen. Ingen har ansvaret för att vattna dessa, vi får alla hjälpas åt. Vattenkannor finns i verktygsförrådet. Så stick gärna ner fingret när du går förbi och kolla läget.  

Soprummet: Tänk på att vika ihop kartonger innan du slänger dem i sopkärlet. Skrymmande kartonger såsom t ex flyttkartonger och möbelkartonger får man själv frakta till återvinningsstation eller Hultet.

Vi får väl hoppas på regn eftersom vi har vattenbrist i markerna. Gå gärna in på kommunens hemsida och läs om hur man kan spara vatten.

Vi får såklart också hoppas på sol. Vi kommer att köpa en parasoll till uteplatsen, så sitt gärna där i sommar. Vill man boka uteplatsen några timmar så kommer det finnas möjlighet att skriva upp sig för det i porten vid tvättstugan.

Grannsamverkan: Vi har startat upp grannsamverkan sedan ett år tillbaka. Kontaktperson är Pia Hansen på 29B. Vill du vara med? Smsa i så fall ditt namn, lägenhetsnummer och mobiltelefonnummer till 0702-250833 så ska Pia skapa en grupp i Whatsapp-appen. På så sätt kan vi nå varandra snabbt om vi noterar något som inte är som det ska. Vid frågor om Grannsamverkan, kontakta Pia på ovan telefonnummer eller mail, pia.hansen6608@gmail.com.