Plastförpackningsfraktion i Sopsugen

03 juni 2022 PLASTFÖRPACKNINGSFRAKTION I SOPSUGEN Från och med den 1 juni 2022 är Sopsugen klar för att ta emot plastförpackningar. Luckorna som tidigare användes för tidningsfraktionen är nu försedda med nya dekaler ”PLASTFÖRPACKNINGAR”.

Från och med den 1 juni 2022 är Sopsugen klar för att ta emot plastförpackningar. Luckorna som tidigare användes för tidningsfraktionen är nu försedda med nya dekaler ”PLASTFÖRPACKNINGAR”.

Vi är tacksamma för att ni informerar boende om att de nu kan slänga plastförpackningar i nedkasten som är avsedda för plastförpackningar.

OBS! att det enbart är plastförpackningar som skall kastas där, övrig plast som t ex diskborstar, tandborstar, disketter mm skall lämnas till återvinning vid någon återvinningsstation.

Se mer i bifogad information från ”Kretslopp & Vatten” – skriv gärna ut den informationen och sätt upp den i trappuppgångar och i eventuella soprum.

Vill dessutom informera om att Ostindiefararen Götheborg kommer att skjuta salut i samband med deras avgång den 8 juni 2022 kl. 15.30. Hoppas ni har överseende med eventuella oljud en kort stund.

Med vänlig hälsning Eriksbergs Samfällighetsförening

Cecilia Magnusson Ordförande

Plastförpackningar, Kretslopp och Vatten