Nyhetsbrev 2021 Maj

28 maj 2021

Balkongbesiktning

Vi ber alla boende som uppmärksammat eventuella fel på sin balkong att skicka ett mejl till hsbtriangeln@gmail.com och märka sitt mejl med ”Felanmälan balkong”. Den 1/6 har styrelsen ett möte planerat med Balco för att diskutera balkongerna och vi vill därför samla alla synpunkter på mejl från alla boende senast 31/5.

Borra på Balkong

Det är godkänt att borra i yttervägg och tak på balkongen för att hänga exempelvis belysning men dessa hål får högst vara 3 cm djupa. Var varsamma med att belasta era hänganordningar speciellt om ni väljer att hänga upp eller sätta fast hyllor mot tegelväggen. Det finns alltid en risk för att tegelstenarna kan spricka.

Rättelse: tomtavgäld

Vi vill förtydliga informationen om den höjda tomrättsavgälden som höjts med 940 780 kr. Detta innebär en förhöjd avgift för medlemmarna som i år blir 5% från och med 2021-07-01. Priset för tomten kommer att omförhandlas om 10 år men just nu pågår diskussion med politikerna om att eventuellt köpa loss tomterna för att undvika liknande chockhöjningar i framtiden. Vid fler frågor kontakta hsbtriangeln@gmail.com