Nyhetsbrev 2021 Januari

28 januari 2021

VÄRMEN I LÄGENHETERNA  

Bravida har gjort mätningar i 6 lägenheter. Mätningarna gjordes i mitten utav lägenhet under en period på 10 dagar. Enligt rapporten ligger vi bra i snitt men lägenheterna upplevs att fortsatt kyliga. Alla har elementen på max (7) och det blir tyvärr inte tillräckligt varmt. Vi har bett MBA att höja temperaturen. 

LÅST YTTERPORT

Vi har fått synpunkter på att den yttre porten inte är låst och det beror på att man beslutat att låta den vara öppen av säkerhetsskäl dvs att ambulanspersonal eller dyl. ska komma in. Det är av ytterst vikt att vi boende ser till så att inte obehöriga släpps in i våra hus. Var uppmärksamma och fråga gärna vem personen i fråga ska besöka.  

NYA TVÄTTIDER 

Efter att vi haft nya tvättider på prov har nu styrelsen beslutat om att alla tvättpass får bokas alla dagar i veckan! 

SOPNEDKAST 

Under en kort period hade vi flera problem med stopp i sopnedkasten som anmälts utav er boende och avhjälpts utav MBA. MBA kommer nu sätta upp mer informativa skyltar vid varje sopnedkast för att tydliggöra vad man får och inte får slänga i sopnedkasten.   

UTÖKADE RENOVERINGSTIDER 

Angående tider för renovering utökar vi dessa till lördagar 10–18 utöver redan befintliga tider. När vi får renovera i lägenheterna finns att läsa mer om på våra anslagstavlor. Respektera dessa tider, tack!  

PROBLEM MED BALKONGERNA? 

Om ni har problem med era balkonger så ber vi er att skicka oss ett meddelande till hsbtriangeln@gmail.com  

CONTAINER 

Contatinern upphör 31/3. Framöver kommer det sättas ut container under en helg i vår samt till hösten där man kan slänga sitt brännbara grovavfall. 

OMORGANISATION HOS HSB 

Det har skett en omorganisation hos HSB, vilket har lett till ändrade kommunikationsvägar för ärenden som gäller följande: 

▪ Parkeringsplatser 

▪ Bokning av gästlägenhet 

▪ Beställning av nycklar & taggar samt spärr av borttappad tagg 

▪ Dokument och handlingar rörande bostadsrätten, inklusive pantsättning 

Den avdelning som nu kommer ta hand om dessa ärenden kallas Boendeservice 

och kan nås via:  

Mail: boendeservice.gbg@hsb.se 

Telefon: 010- 44 220 00