Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tyck till om nya bostäder vid Fixfabriken i Majorna!

11 mars 2014 Nu har du chansen att tycka till om det nya bostadsområdet med cirka 500 bostäder som ska växa fram vid Fixfabriken. Under hela mars månad står det en utställning i foajén på HSB Göteborgs kontor, med fyra olika exempel på hur området kan komma att se ut. Titta gärna in och lämna dina synpunkter på förslagen!

I utställningen hittar du fyra olika typexempel: "Stråket", "Kvarteret", "Vancouver" och "Medeltiden". Förmodligen kommer slutresultatet inte att bli exakt som något av förslagen. Men för att få in göteborgarnas tankar och önskemål kring det här nya bostadsområdet har vi skapat förslag att utgå ifrån.

Utställningen är som sagt öppen hela mars på HSB Göteborg.
Adress: Första Långgatan 28 A (spårvangshållplats Masthuggstorget)
Öppettider: Måndag 8-18, tisdag-torsdag 8-17, fredag 8-15. På eftermiddagarna finns representant från projektet på plats!

Välkommen!

Om Fixfabriken
Fixfabriken är ett samarbete mellan HSB Göteborg och Balder. Området ligger på Bruksgatan i Sandarna, i närheten av Klippanområdet, och här ska det skapas närmare 500 nya bostäder med kompletterande verksamhetslokaler.

Nya Fixfabriken ska bli ett utropstecken bland Göteborgs bostadsområden, med särpräglad arkitektur och goda boendekvaliteter. Men lika viktigt är att Fixfabriken blir ett vitalt nytillskott och en dynamo för fortsatt utveckling, både i området och staden i stort.

Läs mer på www.fixfabriken.se