Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Utskick om HSB Portalen

14 mars 2014 Under mars månad kommer alla bosparande medlemmar, boende medlemmar och boende i hyresrätter i HSB Göteborg att få ett utskick från oss. I brevet hittar ni inloggningsuppgifter till och information om HSB Portalen.

HSB Portalen är en ny webbplats som ska underlätta för dig att utföra ärenden som har med ditt boende att göra, exempelvis hittar du OCR-nummer och bosparpoäng i HSB Portalen.

Under fliken Mina sidor hittar du uppgifter om din bostad och dina bostadsavtal; till exempel OCR-nummer, ytor och andelstal. Du hittar även dina aktuella bosparpoäng, kontonummer och ditt medlemsnummer. Dessutom kan du hålla din profil uppdaterad med kontaktuppgifter, kontonummer och lösenord till HSB Portalen. Det är viktigt att e-postadressen du anger i HSB Portalen är aktuell, annars kan du inte få ett nytt lösenord skickat till dig om du skulle glömma det.

Bakgrund
HSB Portalen är en plattform där HSBs bosparande medlemmar, boende medlemmar och boende i hyresrätt samt förtroendevalda och partners har tillgång till information och kan utföra olika ärenden.

Har du frågor om Mina sidor i HSB Portalen, kontakta info.gbg@hsb.se