Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Göteborgs piggaste 90-åring ska firas ordentligt!

02 februari 2015 I år fyller HSB Göteborg 90 år och det kommer att märkas under året. Vi tycker nämligen att det finns all anledning att fira ett långt och händelserikt liv som byggare, utvecklare och förvaltare av bostäder!

I söndags, den 1/2, gav HSB Göteborg ut en jubileumsbilaga tillsammans med Göteborgs-Posten. I bilagan, som du hittar längst ner i den här nyheten, knyter vi samman vår anrika historia av bostadsbyggande och samhällsutveckling med framtida visioner och innovationer. Du hittar även lite smått och gott i form av ett uppslag fullt av tips och goda idéer för köket, ett snabbtest som visar vilken ny HSB-lägenhet som passar just dig samt en tävling där du kan vinna en lyxig övernattning i HSB Living Lab. Till tävlingen!

En annan del i HSB Göteborgsfirande 90-årsfirandet är den nyproducerade filmen "Framtidens boende sedan 1925 – HSB Göteborgs medlemmar gör det möjligt", som är en hyllning till alla våra medlemmar.Se filmen här.

Vid frågor om HSB Göteborgs 90-årsjubileum, kontakta
Carolina Andersson, kommunikatör
Carolina.andersson@hsb.se

Ladda ner