Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sök hyresrätt direkt på hsb.se!

14 oktober 2015 Nu kan du söka alla HSB Göteborgs hyresrätter direkt på vår hemsida.

Tidigare har uthyrningen av våra hyresrätter gått via Boplats. Nu söker du i stället alla HSB Göteborgs hyresrätter direkt här på hsb.se! Klicka på "Sök boende" uppe i vänstra hörnet på startsidan. Du klickar sedan på fliken "Hyr bostad" och väljer den ort du söker lägenhet i för att hitta till våra lediga hyresrätter.

Som tidigare kommer lediga lägenheter att publiceras på torsdagar.

Du kan nu även följa dina intresseanmälningar i HSB Portalen. För att logga in i HSB Portalen krävs lösenord. Om du inte har något, eller har glömt bort ditt lösenord, går det att få det hemskickat via post genom att ange ditt personnummer på HSB Portalens inloggningssida. Om du angett din mejladress får du lösenordet skickat till din mejl.

Vid frågor, kontakta
HSB Göteborg, Medlemscenter
medlemscenter.gbg@hsb.se