Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ledarskapsutbildning - HSBs Academy

25 oktober 2016 Vad för slags personer ska en grupp bestå av för att skapa de bästa förutsättningarna. Och hur är jag själv som person? Inlyssnande, går på magkänsla eller kör allt på volley?

I lördags var det dags för den andra utbildningshelgen för de tolv unga ledarna som går HSBs Academys ledarskapsutbildning. På plats var Volvos IT-chef Anna-Karin Arvidsson som tillsammans med IT-utvecklaren Lorin Yaqo invigde gruppen i Myers-Briggs personlighetstest. Efter testet delades gruppen i två och fick jobba tillsammans i projektet "Fixa festen".

Här blev det många skratt och en hel del utmaningar när de extroverta skulle locka de introverta till fest med en tilltalande inbjudan. Och tvärtom. Bra insikter tyckte alla deltagare.

HSBs Academy är ett ledarskapsprogram för unga i Göteborg. Initiativet är taget av Västra Hisingen Basket och tillsammans med HSB Göteborg vill man skapa förutsättningar för unga att utveckla och sprida gott ledarskap baserad på en god värdegrund. Samtidigt erbjuds unga spelare i Västra Hisingen Basket en meningsfull fritid. Här får de möjlighet att gå direkt från skolan till träningen, få en macka och ett glas O´boj och läxhjälp innan det är dags för basketträning med vänner.
#HSBsAcademy

Vill du veta mer, kontakta
Cecilia Lööf, presschef
Cecilia.loof@hsb.se

Följ Västra Hisingen basket och HSBs Academy på Facebook