Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Göteborgs varumärke står sig starkt

29 mars 2016 Tidigare i våras genomförde HSB Göteborg en varumärkesundersökning. Resultatet visar att vi behåller positionen som regionens starkaste varumärke i bostads- och fastighetsbranschen.

Undersökningen, som gjordes med hjälp av undersökningsföretaget Scandinfo, genomfördes som en kvantitativ webbenkät och besvarades av sammanlagt 1263 personer. Urvalet var representativt fördelat mellan Göteborgs kommun och övriga kommuner i Storgöteborg.

Resultatet visade att HSB Göteborg behåller positionen som Göteborgsregionens starkaste varumärke i bostads- och fastighetsbranschen. Vi ligger i topp när det gäller kännedom om bostadsföretag och är det företag som flest nämner allra först när de ombeds nämna de bostadsföretag de känner till. HSB Göteborg är också det företag som flesta av de tillfrågade skulle köpa en nyproducerad bostadsrätt av. När det gäller påstående man förknippar HSB Göteborg med ligger "gott rykte" och "välskötta fastigheter" i topp.

Vid frågor om varumärkesundersökningen, kontakta:
Carolina Andersson, kommunikationsstrateg
Telefon: 010-442 21 40
E-post: carolina.andersson@hsb.se