Björnbärsinfo - Oktober 2019

18 oktober 2019

Körning av trädgårdsavfall

Styrelsen assisterar med att hjälpa er att frakta bort trädgårdsavfall. Samla det i fina högar.

Den 26/10 kommer vi och fraktar bort.

 

Tvättstugan

Som ni kanske märkt har vi bytt ut våra torkskåp i tvättstugan. De är mycket effektivare och förbrukar mycket mindre energi (för miljö och kostnad). Den totala torkytan är lika som de gamla, men dessa är smalare/kortare så tex lakan får hängas dubbelvikta.

 

Gamla cyklar

Vi har en hel del gamla cyklar i vårt område. Det kommer ske en rensning efter alla konstens regler. Vi är tacksamma för er hjälp. Vet ni med er att ni har gamla cyklar som bara står, vänligen avlägsna dessa redan nu. Vi kommer inom kort märka alla cyklar som står öppet i vårt område med en lapp. De cyklar som har kvar lappen efter utsatt datum kommer tas bort.  

 

Instruktion för entrétakbelysning

På vår hemsida kan ni ta del av en instruktion kring inställning av belysning på entrétaken. Många har vi hjälpt att ställa om tiden då vi upptäckt att belysning står på vid fel tidpunkt. Tror dock det är fler som kan behöva ställas om.

 

Renovering eller andra föräringar, inne eller ute

Vi har sedan en tid tillbaka ett beslut om att alla förändringar av vikt, tex som riva en vägg, renovera badrum eller bygga staket eller altan, skall informeras skriftligen till styrelsen innan påbörjat jobb. Mestadels för information, men i vissa fall även för beslut av styrelsen eller vägledning i renoveringen. Allt för att det ska ske på ett rätt sätt, noteras i eran boendelogg samt att ni i framtiden inte åker på kostnader eller förändringar kopplat till renoveringen eller annan projektering på tomten.

 

Större frågor som styrelsen arbetar med just nu

·       Garagen och dess portar

·       Takbesiktning och nya tak med ev solceller

 

 

Styrelsen BRF Björnbäret