Björnbärsinfo - Oktober 2018

27 oktober 2018

Trädgårdsavfall 3/11

Hämtning kommer att ske vid tomtgränsen från kl 09.00. Knyt inte säckarna för hårt! Ris och kvistar/grenar sorteras separat så slipper vi göra det vid miljöstationen.

Installation av nya värmegivare

Nu är installationsarbetet klart och alla lägenheter har fått nya värmegivare. Det har varit en del inkörningsproblem men nu verkar de flesta inställda på rätt värmekurva. Styrelsen har tagit fram en instruktion hur man justerar värmegivaren, se bilaga. Instruktionen finns även på vår hemsida.

 

Bostadsrättstilläggsförsäkring

Styrelsen har beslutat att från och med 2019-01-01 så kommer föreningen att teckna bostadsrätts-tilläggsförsäkring för samtliga lägenheter och kostnaden kommer att ingå i månadsavgiften. Det här innebär att du som bostadsrättsinnehavare kan säga upp din egen tecknade bostadsrättstilläggsförsäkring från och med samma datum – ta kontakt med ditt försäkringsbolag.

 

Motorvärmarsladdar

Motorvärmarsladdar får inte vara kvar i motorvärmen – tänk på det!!

 

Lediga parkeringsplatser

Det finns 2 st parkeringsplatser med el lediga, nr 24 på den övre parkeringen och nr 32 på den nedre parkeringen samt utan el nr 77 på den nedre parkeringen. Kontakta vicevärden om du är intresserad.

 

Större frågor som styrelsen arbetar med just nu

·        GDPR – den nya dataskyddslagen

 

Skötsel av trädgårdarna

Om man inte själv har möjlighet att sköta sin trädgård kan man t.ex kontakta GMS som sköter våra gemensamma grönytor. Telefonnumret till GMS är 073-510 32 03.

 

Vår hemsida

Ovan information finns även på vår hemsida – gå gärna in och titta!

www.hsb.se/malardalen/brf/Bjornbaret

 

Styrelsen BRF Björnbäret