Björnbärsinfo september 2017

22 september 2017

50-årsjubileum

Vi tackar vår festkommitté för ett mycket trevligt arrangemang med fantastisk underhållning och god mat. Bilder från vårt jubileum finns på vår hemsida – har du bilder från festen får du gärna skicka dom till brf.bjornbaret@comhem.se så lägger vi ut dom på hemsidan.

 

Trädgårdsavfall 28 oktober

Hämtning kommer att ske vid tomtgränsen från kl 09.00. Knyt inte säckarna för hårt! Ris och kvistar/grenar sorteras separat så slipper vi göra det vid miljöstationen. 

Filter till våra ventiler i friskluftskanalerna

Byte av filter måste ske med jämna intervaller och det är nu dags för byte av dessa. Styrelsen har köpt hem filter som finns för avhämtning på expeditionen. Priset är 55 kr/styck. Instruktion för hur man byter filtret bifogas detta info samt hur betalning av filtren ska ske. Kontakta vicevärden.

 

Lediga parkeringsplatser

Det finns 2 st parkeringsplatser med el lediga, nr 28 på den övre parkeringen och nr 54 på den nedre pakeringen samt utan el nr 71 och 76 på den nedre parkeringen. Kontakta vicevärden om du är intresserad.

 

Större frågor som styrelsen arbetar med just nu

·       Byte av samtliga värmegivare

·       Upprustning av våra lekplatser

 

Vad gäller upprustningen av lekplatserna så är båten på den nedre lekplatsen numera borttagen och ny lekutrustning är beställd och förväntas levereras under v 45-47. Därefter kommer GMS att påbörja bytet av lekredskapen.

 

Skötsel av trädgårdarna

Om man inte själv har möjlighet att sköta sin trädgård kan man t.ex kontakta GMS som sköter våra gemensamma grönytor. Telefonnumret till GMS är 073-510 32 03.

 

Vår hemsida

Ovan information finns även på vår hemsida – gå gärna in och titta!

www.hsb.se/malardalen/brf/Bjornbaret

 

Styrelsen BRF Björnbäret