Information till boende i Brf Guldsmeden

18 december 2021

# Vi behöver bättre ordning i våra tvättstugor. Boka alltid din tvättid på listan. Boende har gått in i tvättstugan på andra boendes bokade tvättider. Detta får inte förekomma. Kan leda till åtgärder om detta sker.

# Styrelsen har beslutat att inte göra några nya avsättningar till inre fond. De pengar som redan finns i fonderna får självklart användas till reparation och underhåll av bostadsrätterna, tills pengarna är slut.

# En av våra styrelseledamöter kommer att sluta i samband med årsstämman sommaren 2022. Vi behöver en ersättare. Om du är intresserad av att ingå och arbeta i vår styrelse hör av dig till vår ordförande, Margareta Karlsson tel. 073-9792434.

# När snön kommer är det viktig att dagligen sätta ner cyklarna i cykelförrådet i källaren, för att underlätta snöröjningen.

# Har vid två tillfällen varit inbrott i källarförråd ingång 28B. Viktigt att du ser till att dörren till källarnedgångarna går i lås efter dig.

Se även till att dörrarna till entrén går i lås, speciellt efter 21.00, då de låses för natten. Ibland ligger det grus emellan som hindrar låsning.

# Inga dörrmattor utanför din lägenhetsdörr. Det försvårar för trappstädningen.

# Vid köksfläktsbyte kom ihåg att vi endast får montera in fläkt med kolfilter. Fläkten får inte kopplas direkt på ventilation utsuget.

# Ibland ställs bildäck och annat stort skräp vid våran sopstation.

Däck, målarfärgsburkar, metall och glas måste köras till sopsorteringsstationer/Fågelmyren.

# Kom ihåg att motionerna till årsstämman skall vara inlämnade innan 220228.

 

God Jul och Gott Nytt År önskar styrelsen, Brf Guldsmeden