Nyhetsblad december 2019

31 december 2019 Avtal med HSB uppdaterat Avloppsrenovering Arbetet på Hagavägen Värmeväxlare Enkät till medlemmar Taket över affärerna på Hagavägen 25 Belysning utomhus Motorvärmare

Avtal med HSB uppdaterat

Avtalet angående fastighetsskötsel och lokalvård har uppdaterats och gäller från den första nov 2019. Förtydligande har gjorts angående kraven på vad och hur arbetsuppgifter ska utföras. Vissa uppgifter har tagits bort eller lagts till.

Avloppsrenovering

VVS Installatör AB i Borlänge har påbörjat arbetet med att byta avloppsstammar samt vattenledningar för köken med start på Engelbrektsgatan 15 A-C. Det kommer fortlöpande information till berörda medlemmar. Arbetet kommer att kräva förståelse och tålamod då det blir ingrepp och störningar i lägenheterna. Tänk, så skönt när det blir färdigt!

Arbetet på Hagavägen

Borlänge energis arbete innebär att det kommer att byggas en provisorisk väg från Tångringsgatan till lastkajerna på Tempo.

Värmeväxlare

Värmeväxlaren för varmvatten är utbytt.

Enkät till medlemmar

Tack till alla som besvarat enkäten. Önskemål om en övernattningslägenhet ligger på första plats därefter träningslokal. Styrelsen undersöker möjligheterna och återkommer i frågan.

Taket över affärerna på Hagavägen 25

Taket är akut reparerat på grund av en vattenskada i telefonbutiken.

Belysning utomhus

Styrelsen har bytt ut utomhusbelysningen mot LED lampor.

Motorvärmare

Motorvärmarkablar får av säkerhetsskäl aldrig lämnas i uttaget.

HSB kontrollerar att alla motorvärmare är ok.

 

Styrelsen önskar Alla en God Jul och ett Gott nytt år

Christmas No Background Clipart