Nyhetsblad januari 2022

18 januari 2022

 

Nyhetsblad, januari 2022

 

Föreningsstämman

Vid föreningsstämman avgick Joakim Gran. Till ny suppleant valdes Mats Johansson.

Styrelsen: ordförande: Kjell Lundqvist, vice ordförande: Sören Risberg, sekreterare: Joachim Norelius, övriga ledamöter: Thomas Axelsson, Anna Norman, Mats Johansson och Christer Björklund (HSB MälarDalarna).

 

Styrelsen tackar alla medlemmar för det fortsatta förtroendet.

 

Avloppsrenovering

Ordförande Kjell Lundqvist har vid två stämmor informerat om arbetet med avloppssystemet. Nu är det klart i alla kök på Engelbrektsgatan 15 A-C,17 A-B samt 19 A-B. Skönt, att det är färdigt! Ett stort Tack till alla medlemmar som har haft tålamod och förståelse under renoveringsarbetet.

Belysning i portar och utomhus

Vi har bytt till ledbelysning i alla trapphus på 15A-C, 17 A-B och 19 A-B, + belysningen utomhus, förutom portbelysningen som byts direkt när dom kommit hem, belysningen i häckarna går inte att få tag i ledbelysning som passar, för lamporna sitter i någon form av rör!

Rengöring av tak

Taken på 15,17 och 19 har rengjort och man har lagts på kem, för att inte mossan skall få fäste + att takrännorna är rengjorda.

 

Nya styrelserummet

Det nya styrelserummet är nu klart och taget i bruk.

 

Övernattningsrummet

Eftersom nya styrelserummet är färdigt så kommer vi inom en snar framtid börja planera för att få till stånd ett övernattnings rum som var mest efterfrågat i enkäten för något år sedan.

 

HSB MälarDalarna

Det nya kontoret i Borlänge som uppfördes vid före detta Tångringsskolan är i full drift.

Styrelsen önskar Alla en riktigt skön och stärkande vårflower-1203952_960_720[1]