Välkommen till brf Källhagen

Brf Källhagen bildades år 1951 och består av 60 lägenheter, 6 lokaler och 12 garage.
Fastigheterna rotrenoverades år 1989-90.

Bostäderna ligger på Gideonsberg vilket innebär cykelavstånd till Hälla affärsområde och flygplatsen, centrala Västerås och järnvägsstationen samt Finnslätten med många företag som ABB, Coop, Ö&B, Volvo och andra bilhandlare.

Föreningens samlingslokal finns i källaren på Långmårtensgatan 5D och lånas ut gratis till medlemmarna vid större fester. Det är också där styrelsen har sina sammanträden.

Hobbylokal finns i källaren på Långmårtensgatan 8A.

Samtliga lägenheter är anslutna till Fibra och Comhem.
Vi erbjuder gratis 100 Mbit bredband via gruppavtal med Comhem som tillhandahåller gratis router.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lägenhetsfördelning

• 2 rum och kök (52 – 56 m2): 24

• 3 rum och kök (64 – 75 m2): 30