Nyhetsbrev oktober 2019

22 november 2019 Brf Norrängen

Nu biter sig hösten fast i oss alla, och mörkret lägger sig. Dags att krypa inomhus, kanske? Styrelsen har  en del nyheter att förmedla, en del av dem förknippade med årstiden.

Löv utanför källaringångarna

Kom ihåg att ta bort löven som samlas utanför källaringången när du städar. Risk finns annars att golvbrunnarna blockeras och det blir översvämningar. Det kan också behövas att löven innanför dörren avlägsnas mellan städningarna.

Stege

Åke ska byta våra gatulampor till LED-lampor för att vi ska kunna spara energi. Tyvärr är föreningens längsta stege försvunnen. Om du har lånat den, var snäll och häng tillbaks den på sin plats!

Sopor

Vår förening deltar för närvarande i ett utvecklingsarbete som bedrivs av kommunen. Syftet är att se om vi kan minska andelen matsvinn som hamnar i ”restavfallet”, och öka andelen som hamnar i ”komposterbart”. Mer information kommer.

Bibliotek och gästrum

Du har väl sett hur fint det ha blivit på nedervåningen i våra gemensamma utrymmen? Stort tack till de medlemmar som tog detta initiativ!

Kontaktuppgifter HSB 

Du kan nu göra felanmälningar direkt till HSB genom deras hemsida. Logga in i ”Mitt HSB”, fyll i ditt användarnamn (som är ditt personnummer). Fyll i ditt lösenord, eller välj att logga in med Bank-id. Klicka på felanmälan och följ instruktionerna.

 Om du inte kan eller vill logga in, eller vid akuta ärenden, kontaktar du HSB på telefon 010-303 2700.

 Vid enklare fel, prata gärna med Åke innan du kontaktar HSB, telefon 076-8005676.

 Om du har andra frågor till HSB, t ex ang. hyresavi, ringer du till Kundmottagningen, telefon 010-303 2700.

Medlemsmöte

Vad händer med radonet? Hur går det med fågelskrämmorna? Laddstolparna? Solceller och ny skyltning? Ombyggnation av de gemensamma lokalerna?

Vi i styrelsen vill gärna informera och diskutera med våra medlemmar om viktiga frågor och prioriteringar. Vi bjuder därför in till ett medlemsmöte.

Välkommen till Pannrummet, bredvid tvättstugan den 25 november kl 18.00 till 19.00.

Bästa hälsningar

Styrelsen