Information februari

10 februari 2019 Informationsblad för brf Östermalm februari månad

Under januari har det förekommit inbrottsförsök till källarförråd på Mimergatan 6A och Kakelgatan 3. Vi har även haft oönskat besök nattetid i soprummet där besöket lämnade efter sig en väska och kläder utspridda i soprummet. Nu när det ligger en del snö på marken är det viktigt att vi ser till att ytterdörrarna går igen ordentligt efter oss. Dörren till soprummet går inte alltid helt igen och det kan vara bra att ge dörren ett extra tryck för att säkerställa att den är helt igen.

Det är även viktigt att ha uppsikt över entrédörrarna så att dörrarna går helt igen innan man går vidare. På Kakelgatan 3 är entrédörren trasig och stått öppen länge vid flera tillfällen vilket inte är tillåtet (felanmält). Om entrédörren är trasig är det viktigt att ni kontaktar någon i styrelsen så fort som möjligt så att en felanmälan kan göras. Entrédörrarna ska inte stå öppna längre än någon sekund. Kom ihåg att detta är för er och allas säkerhet!

 

Vi har fått in klagomål om att tvättstugan används nattetid vilket inte är tillåtet. Tvättstugan kan endast bokas till och med 22.00, efter den tiden är det inte tillåtet att använda tvättstugan. Var vänliga och respektera detta.

 

Under den senaste tiden har det varit stökigt på entréplan på Mimergatan 6A. Det har bland annat stått cyklar på entréplan vilket inte är tillåtet. Cyklar ska förvaras på angiven plats. Nu när det även är blött och snöigt ute vill vi slå ett extra slag för att stampa av snön på dörrmattan och inte ta med allt för mycket snö vidare in. Snö som samlas på kakelgolvet på entréplan riskerar att bli halt när det smälter.  Det finns en sopborste på varje entréplan som kan användas för att borsta ut snö/slask som man fått med sig in.