Infoblad oktober

29 oktober 2020 Nyheter för boende i Brf Östermalm - oktober 2020

Bra ordning i soprummet – Tack!

Vi har vid ett flertal tillfällen varit tvungna att påminna om att sorteringen i soprummet är undermålig med bland annat stora kartonger och andra föremål som hör hemma på återbruket. Detta ledde till alldeles för många kostsamma extra tömningar, men nu har vi märkt av en klar förbättring sedan senaste påminnelsen. Det är vi glada för!

Översyn av ventilationssystem

Det kommer under hösten att ske en översyn av ventilationssystemet då det uppkommit klagomål från flera på Mimergatan att det är dåligt sug i köksfläktarna.

Installation av laddboxar

I garaget så kommer det att installeras laddboxar för elbilar på sex parkeringsplatser. Avtalet för dessa parkeringsplatser kommer därmed att behöva revideras och berörda parkeringsinnehavare är redan underrättade om detta.

Ingen parkering där det är parkeringsförbud!

Vi har vid ett flertal tillfällen blivit informerade om att det står fordon på platser där det är parkeringsförbud. Vi påminner om att där det står parkeringsförbud, där är det parkeringsförbud! Vi kommer att börja lägga lappar på bilar som står där de inte får stå som ytterligare påminnelse. Glöm inte att detta är av respekt för framkomligheten för andra som har parkeringsplats i närheten!

Tak och solpaneler

Vi arbetar vidare enligt årsmötets beslut om att gå vidare med installation av solpaneler på fastigheternas tak. Det kommer att behöva göras reparationer av vissa råspontar som sviktar och komplettering med ett lager papp, innan solpaneler kan monteras upp. Just nu ser det ut som att montage av solpaneler inte kan påbörjas före 2021.

 

/ Styrelsen


Till nyhetslistan