Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

ProtectYou- HSBs nya samarbetspartner

03 augusti 2016 HSB Mälardalen välkomnar vår nya samarbetspartner inom professionella säkerhetslösningar, ProtectYou. Tack vare vårt avtal med dem kommer det att bli enklare för våra kunder att få ett tryggt och bekymmerslöst boende.

Vår nya samarbetspartner i säkerhetsfrågor, ProtectYou, arbetar främst med att installera och underhålla låssystem. De har personal med hög yrkeskunskap som kan utföra uppdrag på den högsta säkerhetsnivån enligt branschens kvalitetsledningssystem SWE-Q. Det har bland annat visat sig i att de redan idag har över 1 000 aktiva kunder i Västerås-regionen.

Kompletta säkerhetslösningar                                                         
ProtectYou är ett komplett säkerhetsföretag som förutom lås även erbjuder lösningar med kameraövervakning för skydd mot inbrott, stöld, brand, rån och överfall.

De arbetar utifrån kundens behov och de mest effektiva lösningarna. För att deras kunder ska skydda sig mot inbrott har de lösningar som galler, inbrottslarm, säkerhetsdörrar och okrossbara fönster. De erbjuder också brandlarm och utrymningslarm samt brandprodukter såsom branddörrstängare, utrymningsskyltar och släckutrustning.

I sitt sortiment finns även olika produkter som säkerställer att rätt person får tillträde medan andra inte får det. Det är produkter som passersystem och tvättstugebokning.

I entreprenader arbetar ProtectYou med heltäckande säkerhetslösningar. Det förenklar för kunden eftersom de får en enda partner som tar hela ansvaret för alla säkerhetstekniska element som installeras i fastigheten.