Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vår nya kollega hos HSB Förvaltning

27 april 2016 Annelie Sandberg är vår nya kollega hos HSB Förvaltning i Örebro. Hon har lång erfarenhet av trädgårdsarbete. Nu har hon börjat arbeta som fastighetsskötare, maskinförare och reparatör. Låt oss lära känna henne lite mer.

1. Berätta lite om dig själv?
Jag heter Annelie Sandberg. Jag bor i ett hus på landet utanför Örebro med min 7-åriga dotter och mina 2 katter. Huset är mitt föräldrahem som jag är uppvuxen i. Jag tog över det för 2,5 år sedan när min mamma flyttade närmare stan. Jag trivs jättebra med lugnet och tystheten som finns på landet.

 2. Hur är du som person?
Som person är jag lugn, stabil och målmedveten.

 3. Vad har du arbetat med tidigare?
Tidigare har jag arbetat som parkarbetare och ishallsvaktmästare hos Kumla kommun. Innan det jobbade jag hos Kumla kyrkogårdsförvaltning som kyrkogårdsarbetare och på Tranab och Trädgårdstjänst som trädgårdsarbetare.

4. Varför sökte du tjänsten?
Tjänsten hos er på HSB som fastighetsskötare tycker jag verkar rolig och utvecklande. Jag gillar att ta i och att arbeta praktiskt.

5. Hur känns det för dig att arbeta hos HSB Förvaltning?
Det har varit jätteroligt att arbeta hos er från första dagen jag kom. Jag trivs jättebra och det är en trevlig och öppen stämning här.

6. Alla brukar bli stressade av något när man jobbar. Hur hanterar du din stress?
När det blir stressigt på jobbet försöker jag att prioritera det som är viktigast i första hand. Jag tar en sak i taget och skriver upp vad jag ska göra så inget blir missat.

7. Vad gör du på fritiden?
Jag har många fritidsintressen. Mitt största är min trädgård och mitt hem. Jag har som framtidsplan ett växthus, en damm och mycket nya roliga växter. Varannan vecka sjunger jag i en kör, jag är med i trädgårdsamatörerna, tränar löpning, går långa skogspromenader och gillar att baka. När min dotter är hemma hos mig varannan vecka hittar vi på roliga saker tillsammans. Vi brukar åka på cykelturer och ta med oss picknickkorg, pyssla eller bara mysa framför brasan i kakelugnen.

Välkommen till HSB Annelie!