Hej medlemmar i Brf Atleten!

15 mars 2023
TILL DIG SOM BOR I HSB BRF ATLETEN
HEJ MEDLEM!
Här är årets första nyhetsbrev. Vi i styrelsen planerar att skicka ut fyra nyhetsbrev om året och syftet är att det ska bli enklare för dig som medlem att ta del av allt som är på gång i föreningen. Ha gärna för vana att gå in på vår brf-hemsida, hsb.se/malmo/atleten, för att ta del av senaste nytt. Trevlig läsning!

FELANMÄLAN SKER VIA BRF-HEMSIDAN
Här kommer en vänlig påminnelse om att du anmäler eventuella fel via formuläret på vår på brf-hemsidan. Detta för att underlätta och effektivisera processen vid garantiärende.

Gäller det vitvaror anmäler du det direkt till entreprenören (läs mer om det här).

Om du ska göra en felanmälan, tänk på att göra den så komplett och noggrann du kan med text och bilder redan från början. Saknas det information kommer du att behöva komplettera ditt ärende, vilket kan göra att ärendet tar längre tid att hantera.

Till formuläret för garantiärende och felanmälan

STÄDNING AV GÄSTLÄGENHETEN
Kom ihåg att om du har använt gästlägenheten ska den städas efteråt. Vi har tyvärr fått in klagomål om att lägenheten har varit ostädad. Läs mer om gästlägenheten här.
UTREDNING AV STAKET
Vi i styrelsen utreder möjligheten att montera staket runt gården, i enlighet med beslut på senaste årsstämman. Vi återkommer med information längre fram.
BELYSNINGEN PÅ GÅRDEN
Vi ser över belysningen på gården för att förhindra cykelstölder.
HÅLL DÖRREN STÄNGD OCH ANDRA VIKTIGA SAKER GÄLLANDE MILJÖRUMMET
Här är en vänlig påminnelse om att vi alla behöver hjälpas åt att stänga dörren till miljörummet ordentligt. Vi har tyvärr problem med skadedjur och vi måste alla hjälpas åt att se till att det inte finns mat och liknande på marken som kan dra sig till råttor och möss.
Tänk också på att enbart slänga föremål i avsedd avfallsbehållare.
Grovsopor ska inte slängas i miljöhuset. Bortforsling av grovsopor innebär kostnader för föreningen och något som drabbar alla oss medlemmar.
STÄNG GARAGEPORTEN MANUELLT
Kom ihåg att stänga garageporten manuellt. Risken för stöld är avsevärd om porten står öppen. Tack för att vi tillsammans hjälps åt!

KOM IHÅG DINA FÖRMÅNER OCH ERBJUDANDEN
Som medlem är du en del av Sveriges största boendeaktör med många fördelar. Du har möjlighet att bospara, ett enkelt och tryggt sätt att spara till ett framtida boende till dig själv, dina barn eller en annan närstående. Genom medlemskapet får du också erbjudanden, juridisk rådgivning och såklart möjlighet att påverka, både där du bor men också HSB i stort.

Läs mer om erbjudande och rådgivning här
FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?
Vi uppdaterar ofta föreningens hemsida med allt som rör boendet, besök hsb.se/malmo/atleten. Dessutom finns vanliga frågor och svar på HSB Malmös hemsida.

Om du inte hittar det du söker är du välkommen att mejla förvaltarna på atleten.forvaltningmalmo@hsb.se.

Vänliga hälsningar,

Christian Woxell, ordförande
Styrelsen i samarbete med förvaltarna
HSB brf Atleten