Julledighet på HSB Malmö

19 december 2018 HSB Malmö skriver om julledigheten:

I år innebär december månad många röda dagar, detta innebär även att HSB Malmö håller stängt. Som boende har vi full förståelse för att ni har planer på att resa bort och därmed vilja ha allting färdigt innan de röda dagarna inträffar.
Vår Kundsupport är öppen som vanligt alla vardagar, men är stängd följande dagar: 
24/12 
25/12
26/12
31/12
1/1
= Stängt

27/12
28/12
= Kundsupporten håller öppet mellan 10-16
Den 4 januari innebär en halvdag och supporten stänger därför klockan 13.  

När HSB Malmö håller stängt kan du hitta information i ditt trapphus, er bostadsrättsförenings hemsida eller HSB Malmös hemsida: www.hsb.se/malmo 
Önskar du att ta del av din specifika bostadsinformation som till exempel dina avier kan du logga in på vår hemsida. Alla medlemmar har nämligen automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in via ”Logga in”-knappen uppe till höger i det gula fältet på www.hsb.se med BankID eller med personnummer och lösenord. 
Väl inloggad klickar du på den grå knappen "Mitt HSB" strax bredvid knappen "Logga ut". 
Vidare så klickar du på "Mina sidor" i det grå fältet och slutligen "Bostadsinfo" i vänstermenyn. Med hjälp av lite tålamod kan du här strax ta del av nödvändig betalningsinformation för att säkerställa att avgiften eller hyran kommer in i tid.
Kundsupporten kommer under mellandagarna även bevaka mejlinkorgen. Därför rekommenderar vi er att skicka ett mejl till info.malmo@hsb.se där vi kommer ha möjlighet att återkoppla. 

 

HSB Malmö vill passa på att önska samtliga medlemmar och boende en riktigt riktigt
God Jul och ett Gott Nytt År!
HSB KUNDTJÄNST