Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Blekingsborg påbörjar uppsättning av staket

01 mars 2015 Det tidigare beslutade staketet närmar sig nu installation, och föreningen skall nu påbörja monteringen. Här följer en kort uppdatering av projektet.

Föreningen har nu slutfört projekteringen och erhållit offerter, och vald lösning bygger på 3st så kallade 2+1 kombigrindar i mörkgrönt smidesutförande, dvs ungefär samma typ av grind som idag finns i passagen mellan Blekingsborgsgatan 3 och 7. Detta kommer att placeras enligt tidigare redovisad ritning på fram respektive baksidan av 54’an samt på framsidan av 56’an. Därutöver kommer ett fullhöjds smidesstaket att monteras i gattet mellan 56’an och Blekingsborgsgatan 13. 

Dessa grindar kommer i gångdelen att förses med grindautomatik samt porttelefon och läsare för tagg. Samtidigt kan grinden öppnas i sin helhet av brandkåren i samband med insats. 

Inom den närmsta månaden så påbörjas montage av stolpar för detta och kort därefter staketet och grind. Målet är att allt skall vara på plats och fungerande snarast möjligt. 

Detta gör att hela området och den gemensamma innergården/gröningen blir inhägnad och tillgänglig enbart för brf Blekingsborgs och brf Eriksfälts medlemmar och gäster, vilket därmed ökar också säkerheten inom området. 

Spaden sätts i marken så snart vi fått OK från brf Eriksfält på de anslutningsarbeten som behöver göras mellan 52’an och 54’an. 

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta styrelsen.