Cykelrensning genomförd idag - ytterligare rensning kommer att genomföras

30 maj 2017 Idag den 30 maj har 21 omärkta cyklar tagits bort från källaren och cykelställen på gården och vid Skvadronsgatan.

Lista har upprättats över de cyklar som tagits om hand. Listan uppger Fabrikat/modell, färg. ramnummer och om det finns sec nummer. Listan skickas sedan till polisen.

Cyklarna kommer att förvaras i föreningens utrymme i källaren i tre månader, varefter de kastas. Har du inte märkt din cykel - trots skriftlig information och påminnelse - får du höra av dig till vicevärden som kollar om vi har tagit hand om den. Då får du den mot beskrivning och nyckel som passar i låset.

Märkta cykelvrak
Det finns några cyklar som är märkta, men där det tydligt framgår av cykelns skick att den inte används och sannolikt inte använts på länge. Det rör sig om rostiga cyklar med hängande kedjor och dubbelpunktering. Dessa cyklar får inte ta upp plats på i föreningens cykelställ. Vill man ha kvar en cykel som man inte använder bör man förvara den i sitt eget källarförråd. Styrelsen kommer att sätta lappar på dessa cyklar, så att du har möjighet att ta undan den till ditt förråd innan den rensas bort.