Nedgraderad årsstämma

10 maj 2019 Ny regim på restaurang Tuppen omöjliggör årsstämma i den vanliga stilen.

Restaurang Tuppen har bytt restauratör flera gånger de senaste åren. I fjol hade de ingen restaurang alls utan vi fick hämta mat och dryck och ombesörja det hela själv. Det gick ju ganska bra.

Men i år är det kommunen som sköter restaurangen och personalen slutar kl 15.00. Därför kan vi bara få smörgåsar. Vin är inte att tänka på. Om alkohol ska serveras måste restaurangen har personal på plats och dom slutar som sagt kl 15.00. Något intresse av att jobba över fanns inte.

Vi upptäckte dessutom att det skett en dubbelbokning av lokalerna så att restaurangen och bridgen var upptagna. Personalen som hanterar bokningarna gjorde sitt bästa för att erbjuda alternativa lokaler och vi har fått tillgång till ett större sammanträdesrum, där vi förhoppningsvis kan tränga ihop oss.

Förtäring blir nu istället för den vanliga buffén och vinet en landgång och en kopp kaffe. Vi får se oss om till nästa år för att se vilka alternativ som finns så att vi även i fortsättningen kan göra stämman till en fest. Årets stämma får bli ett mellanspel. Vi är ledsna för det, men kan inte på så kort sikt göra något åt det.