Beställning av balkongskydd

01 april 2015 Nu är det dags att beställa balkongskydd.

Leverantören heter Moogio och skydden beställs direkt av säljaren Matthias Krögerström via epost matthias.krogerstrom@moogio.se 

Styrelsen rekommenderar att vi i första hand väljer balkongskydd i en orange färg som var original när huset var nytt (S0585-Y60R Art. 72). Men vi har tidigare godkänt skydd i blå-vitrandigt tyg (Sandatex 787, sid 90).

Kostnaden för tyget är 1319 kr/fack (ca 109 x 70,5 cm, men måtten varierar med balkongernas olika storlek). Pris för skydd på två sidor av en balkong blir alltså 2638 kr. Leverantören mäter upp er balkong i samband med beställningen. I priset ingår 12 öljetter/tygstycke, så det är möjligt att montera själv. Vill ni ha skyddet monterat tillkommer en kostnad på 950 kr/lägenhet, oavsett hur många skydd ni beställer. 

Vid kontakt med Matthias ange antal balkongskydd, färg, om ni önskar montering eller ej samt fullständiga kontaktuppgifter.

Uppdatering:

Observera att priset på balkongskydden skiljer sig åt från det styrelsen angivit i tidigare nummer av Priorn-Nytt. Vi beklagar de felaktiga prisuppgifterna. Eftersom styrelsen inte fått in så många intresseanmälningar kommer vi inte göra en gemensam beställning, utan det är upp till var och en att beställa direkt av leverantören.