Viktig information om reliningen

16 maj 2017 Nu startar arbetet med reliningen av fastighetens avloppsstammar. Ett informationsmöte kommer att hållas den 29:e maj, klockan 18.30, i föreningslokalen.

Föreningen har tidigare bytt ut alla avloppsrör i köken, nu är det dags för badrummen. Numera gör tekniken för relining att arbetet blir enklare. Ett nytt ytskikt läggs inuti avloppsrören.

 

Vi boende i huset kommer att påverkas under hela tiden projektet pågår, från juni fram till januari 2018. Konkret för varje lägenhet innebär det att under en arbetsvecka, måndag till fredag, kommer ditt badrum vara avstängt. Badrummet får då absolut inte användas. Ett schema när din lägenhet drabbas kommer att göras upp av entreprenören, Proline Syd AB. En dusch- och toalettvagn kommer att ställas upp som går att utnyttja under den vecka som badrummet måste vara avstängt. Toaletterna i källaren kommer också att vara i funktion.

 

Arbetet påbörjas i början på juni, varje lägenhet kommer att beröras vid två tillfällen. Den första gången är allt vatten och avlopp avstängt i badrummet, måndag till fredag. Vid det andra tillfället någon månad senare kommer arbetet bara ske under dagtid, och då kan badrummet användas på kvällen och morgonen.

 

Arbetet påbörjas i juni i trappa A och mer detaljerad information om när din lägenhet berörs kommer inom kort från firman.

 

Vi behöver tillgång till lägenhetsnycklar och förrådsnycklar under hela arbetsprocessen, enligt stadgarna har föreningen rätt till detta. Anledningen att vi behöver tillgång till vinds- och källarförråd är att arbete på rören kommer att genomföras även där.

 

Nycklarna lämnas till Anders Skans i trappa A, helst på informationsmötet den 29 maj. Kan du inte komma då så kontakta Anders 072-555 91 09 innan dess.

 

Ett informationsmöte av byggfirman kommer att hållas i föreningslokalen måndagen den 29 maj klockan 18.30.

 

 

Alla frågor du har om det kommande arbetet ber vi dig att mejla till styrelsen@priorn.se eller lägga en lapp i vår brevlåda i trappa D.