Vågskvalpet December 2021

06 december 2021 Laddstolpar - Stormöte - Hissar - Renoveringar/underhåll

Laddstolpar

Utredningen pågår och resultatet kommer att presenteras senare.

Stormöte

Det blev inget stormöte som tidigare. Styrelsen har beslutat att detta får anstå till längre fram. Det finns några anledningar till detta. Främst för att det ännu inte finns särskilt stora frågor att redovisa och diskutera. Ekonomin är under kontroll trots stora investeringar i nya hissar och gemensam el.

Hissar

Slutbesiktning har skett. Det finns några anmärkningar kvar och de skall vara åtgärdade innan årsskiftet. Observera att knappen för nödsignal skall hållas inne minst 5 sekunder för att få kontakt med operatören.

Renoveringar/underhåll

Styrelsen vill återigen påminna om de regler som gäller för renoveringar. Det finns mycket skrivet om detta på hemsidan. Sök på www.hsb.se/malmo/brf/reveln. Dessa regler finns till för allas trivsel. Medlemmarna i styrelsen står till förfogande om det finns några frågor. Tänkt på att kontakta styrelsen innan större renoveringar påbörjas, särskilt när det gäller ändring av befintliga ledningar för värme, el och vatten. Åverkan på betongväggar som ingår i den bärande konstruktionen får inte göras.

Det är ofrånkomligt att det blir buller när renovering görs. Tänk då på att sätta upp ett anslag på Medlemsforum om när du räknar med att börja och avsluta arbetet.

För allas trivsel bör du inte göra något som orsakar buller:
Söndagar och helgdagar 00.00-24.00
Lördagar före 10.00 och efter 18.00
Vardagar före 07.00 och efter 20.00

När det gäller större vatten- och elarbeten bör du kontakta styrelsen för att redovisa vilken entreprenör som skall anvisas, samt att dessa har behörighet för arbetena.
Luftflödet i fastigheten är balanserad och ändringar som påverkar denna balans får inte göras.

 

Till sist:

 Styrelsen tillönskar alla en

GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

 Detaljerad julgirland vektor illustrationer. Illustration av girland -  131600868

 

Vågskvalpet December 2021