Vågskvalpet Februari 2024

14 februari 2024 Nytt år och nya utmaningar - Föreningsstämma - Motioner - Sopor

Nytt år och nya utmaningar

Det nya året har börjat med iskalla vindar från norr. Is och snö finns överallt. Folk har suttit fast i bilar och varit insnöade. Inomhus har vi haft det varmt och bekvämt. Men hav tröst - det blir sommar detta året också.

Föreningsstämma

Denna hålls den 23 maj 2024 kl 19.00 på Dansrotundan. Då blir det också andra beslutet om nya stadgar, vilket krävs för det skall bli gällande. Årsredovisningen blir liksom föregående år helt digital och kommer att publiceras på vår hemsida när den är beslutad av styrelsen. Det finns möjlighet att erhålla ett utskrivet exemplar. På hemsidan kommer också valberedningens förslag till befattningshavare att redovisas. Ta gärna kontakt med valberedningen om ni är intresserade av styrelsearbete eller annan position i föreningen.

Motioner

Motioner till stämman skall vara styrelsen tillhanda senast den siste februari.

Sopor

Den 27-28 april kommer vi som vanligt att ställa en cointainer på parkeringen. Spara det som inte passar in i våra ordinarie kärl i miljöhusen. Läs då noga på anslagstavlan vad som inte får lämnas i containern. Fram tills dess ber vi att ni lägger lysrör samt el- och elektronikskrot i behållare i miljöhuset Strandängsgatan 3, ingång från baksidan.