Vågskvalpet November 2023

27 november 2023 Senhöst och kanske lite vinter - Avgifterna - Se över era tätningslister - Påminnelse om cykelförråd och barnvagnsförråd

Senhöst och kanske lite vinter

Träden skiftar i många färger, frosten anas lite på morgonkvisten, regnet skvalar ibland och blåsten viner runt husknuten och snart kommer tomten.....

De är alltså dags att ta fram den gamla och kanske lite nötta extratröjan och krypa upp i soffan med en kopp kaffe eller te, och sätta igång med den där romanen som legat på lut ganska länge.

Avgifterna

Per förste januari detta år höjdes avgifterna med 7 procent till följd av markant ökande räntor och övriga avgifter för förvaltningen. Per  januari 2024 har styrelsen beslutat att öka avgifterna med ytterligare 7 procent, främst till följd av ett ökande ränteläge. Avgifterna för garage, pakeringsplatser och el påverkas inte.

Se över era tätningslister

Med åren slits tätningslisterna och blir gamla och nötta. För att behålla värmen inomhus och inte få drag från fönstren är det lämpligt att se över och byta gamla lister.

Påminnelse om cykelförråd och barnvagnsförråd

Den förste december gör föreningen en genomgång av det som förvaras i cykelförråden av cyklar och annat. Kom ihåg att märka upp det som skall vara kvar med lägenhetsnummer. Det som ni inte vill ha kvar bör ni forsla bort. Flytta det som inte ska finnas kvar till ex. vindsförråd. Cyklar, och annat, som inte märkts kommer att forslas bort av föreningen.