Vågskvalpet i september

14 september 2020 Stämman - IMD EL - Stormöte - Renovering/utbyte av hissar - cykelförråden - Comhem

 

Stämman

 

På årsstämman i juni beslutades om omval av Sven-Åke Leinerud som ordförande och nyval av Ulf Ljungfeldt som ledamot. Ulf var som ni vet suppleant tidigare, och tar nu plats som vice ordförande efter Hans Johansson som avböjt omval. Som ny suppleant efter Ulf valdes Diana Thystrup. I övriga val blev det omval.

 

IMD – El

 

På den extra stämman efter årsstämman beslutades enhälligt om införande av IMD, individuell mätning och debitering av el. Beslutet ser ut så här:

 

·         Beslut att införa IMD, individuell mätning och debitering av el

 

·         Styrelsen bemyndigas att genomföra en upphandling av konsult för genomförandet samt genomföra förändringen

 

·         Styrelsen bemyndigas att fatta beslut om tidpunkt för införandet

 

Mer information om genomförandet kommer i höst. Preliminärt genomförande är januari 2021.

 

Stormöte
Vi räknar med att hålla ett gemensamt stormöte den 18 november. Mer information kommer, men boka dagen redan nu.

 

Renovering/utbyte av hissar
Som aviserades på stämman planeras ett utbyte av hissarna. Upphandling mm pågår och utbytet beräknas ske under våren 2021.

 

Cykelförråden.
Det är några år sedan det skedde en genomgång/utrensning mm ur förråden. Alla som vet med sig att de har cyklar där som inte används, tar upp extra plats eller inte behövs längre uppmanas att senast 30 oktober ta bort cykeln.

 

Comhem
Information från Comhems hemsida: ”Den 8 september går vi över till att sända tv-kanaler helt digitalt och de analoga kanalerna, inklusive FM-radio via tv-uttaget, utgår. Just nu rullar en informationstext i tv-rutan på de analoga kanalerna. Ser du texten på din tv tittar du analogt och behöver ändra till digital-tv. Ser du ingen informationstext i din tv-ruta tittar du redan digitalt och behöver inte göra något.”