Vågskvalpet i oktober

11 oktober 2020 Stormöte - Renovering - Cykelförråden - Engagera dig i föreningen

 

Stormöte

 

Som tidigare aviserats är detta den 18 november. Styrelsen återkommer med plats och diskussionspunkter när detta är klart.

 

Renovering

 

Vi uppmanar alla att hämta information på vår hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/reveln/att-kopa-lagenhet/, särskilt viktigt gällande renovering.

 

Cykelförråden

 

Vi påminner om att ni måste plocka bort cyklar som inte används samt märka de andra cyklarna med lägenhetsnummer senast 30 oktober.

 

Engagera dig i föreningen

 

De olika funktionerna i en förening som Reveln, styrelseledamot, valberedning, revisor mm är för oss som är engagerade, en stimulerande uppgift, men också ett stort och fint förtroende. Vi företräder föreningen i olika frågor, med och mot medlemmarna, myndigheter, grannar och inom HSB-rörelsen. Vi är solidariskt ansvariga för de beslut som vi fattar och också för den påverkan vi gör.

 

Vi har fått ett förtroende som vi skall vårda på bästa sätt för medlemmarnas väl och ve. Vi måste också följa de beslut som stämman fattar och då också komma tillbaka till stämman i det fall detta behövs för t ex ytterligare mandat att går vidare i en viss fråga. Styrelsen och de andra organ som är inrättade har alltid föreningens och medlemmarnas bästa för ögonen i alla de frågor som uppkommer.

 

De olika funktionerna i en förening behöver ständigt ett tillskott av intresserade som har tid, intresse och möjlighet i arbete för medlemmarna. Kurser för introduktion, vidareutbildning och olika samtalsforum står HSB centralt och lokalt för. Dessa kurser pågår på kvällstid och kan vara med fysisk närvaro eller digitala.

 

Ta chansen och engagera dig. Det är ett stimulerande arbete som ger kunskap och kontakter, ta kontakt med någon i styrelse eller valberedningen, så informerar vi gärna.

 

Vågskvalpet i oktober