Roxen info 1-2024

24 januari 2024

Nummer 1 
2024-01-23 

En medlemshälsning 

Styrelsen hälsar nya medlemmar varmt välkomna och hoppas att ni, liksom våra mer erfarna medlemmar, ska trivas i Roxen.  

Ny styrelse i Roxen 

Vid årsstämman valde vi en ny styrelse. Vi avtackade Axel Nilsson för sina insatser i styrelsen och Astrid Öhnarp för sitt jobb som trappombud. Vilka som är med i den nya styrelsen kan ni se på den digitala informationstavlan. 

Info och bokningstavlor 

Inför årsmötet – Lidköpings BrukshundklubbVåra nya info och bokningstavlor har haft några barnsjukdomar. Vi försöker lösa dessa så fort vi kan. Har ni tips och idéer på vad ni vill se på den digitala tavlan så hör av er. Har ni problem med bokningarna så får ni gärna kontakta oss, så hjälper vi er. 

Årsstämma 
Vid vår årsstämma den 17 januari var vi 89 personer närvarande varav 74 röstberättigade. Beslutet om inhägnad sköts upp till en extra stämma, som vi hoppas att vi kan ha i mars/april. 

Hisstopp 

Tänk på att torka av era skor på våra mattor när ni kommer in i trappen. Smågrus fastnar i hissen, vilket gör att hissen inte fungerar. Detta medför att vi får en kostnad när vi anlitar entreprenörer för att laga hissen. 

Portkoden 

Vi har fått till oss att det ibland kommer in personer i våra trappuppgångar som inte har goda avsikter med sitt besök. Lämna därför inte ut portkoden till obehöriga. 

Avslutningsvis 

Alla medlemmar kan logga in och läsa om medlemskap i HSB på mitthsb.se. Registrera er mailadress där för att få utskick från föreningen via mail. 
Kika gärna även på föreningens egen hemsida www.brfroxen.se  
Om ni har frågor eller förslag på förbättringar, trivselåtgärder och aktiviteter, kontakta gärna oss i styrelsen eller trappombuden. Kontaktinformation till trappombuden finns på anslagstavlorna i entrén. 

Glada hälsningar, 
 
Styrelsen i Brf Roxen 
Falkmansgatan 3B 
217 62 Malmö 
040-96 00 43