Roxen info 2-2024

22 februari 2024

Roxen info 2-2024

2024-02-21

En medlemshälsning

Styrelsen hälsar nya medlemmar varmt välkomna och hoppas att ni, liksom våra mer erfarna medlemmar, ska trivas i Roxen.

 

Garaget öppnas

Arbetet med vårt underjordsgarage börjar närma sig sitt slut. Från och med fredagen den 1 mars så kan ni som har en p-plats där köra ner era fordon.

 

Förändrad elavgift

På grund av höjda avgifter för föreningen så kommer vi att behöva ändra vår elavgift till 2,69 kronor per kWh inklusive moms. Det nya priset kommer att vara med på avin från och med den 1 april.

 

Aktiviteter och trivselåtgärder

Vi har vissa återkommande aktiviteter så som korvgrillning, luciafirande och manskör på 1 maj. Nu vill vi ha in förslag från er på fler trevliga aktiviteter, exempelvis utflykter, föredrag, trivselträffar och studiebesök. Lämna era förslag i föreningens brevlådor, som finns i bottenvåningen på respektive hus.

 

Eurovision Song Contest

Nu när Malmö har blivit värd för ESC, så finns det kanske någon av er som vill hyra ut sin bostadsrätt till någon. Vi vill därför göra er uppmärksamma på att det är strängeligen förbjudet att bedriva hotellverksamhet med sin bostadsrätt. Skulle det inträffa så är risken överhängande att ni blir uppsagda som medlemmar i Brf Roxen, och därmed blir tvungna att sälja er bostadsrätt.

 

 

Komposthörnan

Tänk på att inte lägga annat än växter i vår komposthörna. Krukor och plast får ni slänga i vår container istället. För er som inte vet det så har vi vår komposthörna i det sydöstra hörnet av tomten.

 

Avslutningsvis

Alla medlemmar kan logga in och läsa om medlemskap i HSB på mitthsb.se. Registrera er mailadress där för att få utskick från föreningen via mail. Kika gärna även på föreningens egen hemsida www.brfroxen.se

 

 

Glada vårhälsningar,

Styrelsen i Brf Roxen

Falkmansgatan 3B

217 62 Malmö

040-96 00 43

info@brfroxen.se