Nyckelutlämning Hus B

14 juni 2018 Dag för nyckelutlämning är nu fastställd för Hus B till den 6 december 2018.

Du är då välkommen att hämta dina nycklar och taggar till din nya bostad mot uppvisande av inbetalningskvitto avseende slutlikvid och eventuella tillval. Om du själv inte har möjlighet att komma på utsatt tid ber vi dig att lämna en fullmakt till en närstående så att nyckelutlämningen kan genomföras.

Informationsmöte den 2 oktober
Vi kommer under nyckelutlämningsdagen att upprätta ett tidsschema där vi avsätter 20 minuter per lägenhet. Exakt tidpunkt då du kan komma och hämta nycklarna får du vid ett informationsmöte den 2 oktober. Där kommer vi att ge ytterligare praktisk information inför inflyttningen och du har då även möjlighet att ställa de eventuella frågor du har.

Kallelse till informationsmötet den 2 oktober kommer att sändas till dig i augusti/september.

Hemförsäkring och tv/bredband/tele-abonnemang
Som boende i bostadsrättsföreningen Sportsbyn är det viktigt att du har tecknat en egen hemförsäkring som gäller från nyckelutlämningsdagen. Bostadsrättsföreningens styrelse har i sin försäkring lagt in bostadsrättstillägget för samtliga lägenheter så det behöver du inte ha med i din egen hemförsäkring.

Bostadsrättsföreningen tecknar ett gemensamt avtal för bredband, tv och telefoni.

Fortsatt fin sommar önskar
HSB Malmö / HSB Projektpartner AB

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Johanna Sallhag, säljansvarig,
mail: johanna.sallhag@hsb.se

Ovanstående information är även sänd med post till samtliga köpare den 14 juni 2018.
På det kommande informationsmötet, vilket du får en separat inbjudan till i aug/sept kommer vi att ta upp allt som du behöver veta inför inflyttningen.