Takvård och tvätt av plåtdetaljer 18 oktober och framåt

13 oktober 2023 Föreningens länge planerade underhållsprojekt takvård och tvätt av plåtdetaljer, med tillägg montage av nytt nockband, är nu på gång att utföras. Projektet är uppdelat i två etapper.

Etapp 1

Omfattar takvård med för-/efterbehandling och kommer påbörjas i vecka 42. Arbetet beräknas ta 3-6 veckor att slutföra med reservation för vädret.

Underhållsarbetet kommer utföras av LA Takvård AB som detaljerat beskriver hur arbetet kommer genomföras i bifogat informationsblad, med tillägg att fri tillgång till vatten och ström kommer behövas. Ström kommer i första hand att nyttjas från föreningens gemensamma uttag.

Läs informationsbladet noga och observera att vi uppmanar er att flytta på möbler, blommor och dylikt som står i närheten av husväggarna. Ställ det gärna lite längre ut, exempelvis på er gräsmatta, är det inte flyttbart täck gärna över. Carportstaken kommer också att behandlas, därför ber vi er att frigöra plats även runt dem. Det är också viktigt att vi har fri tillgång till baksidan, vi ber er därför att låsa upp grindarna.

Under arbetets gång i flerfamiljshusen kommer entreprenören behöva tillgång till våra gästparkeringsplatser vid gavlarna ovan carportslängorna. Avgränsningar kommer ske med att koner ställs ut.

Etapp 2

Omfattar tvätt av plåtdetaljer och montage av nytt nockband, vilket kommer genomföras under våren 2024. När etapp 2 börjar närma sig kommer vi att återkomma med utförligare information. 


Till nyhetslistan